Etappe bestaat 15 jaar

WIST U DAT…
Etappe dit jaar 15 jaar bestaat?
Geen grap, maar op 1 april 2017 bestaat Etappe alweer 15 jaar. Wij kijken terug op 15 turbulente jaren. Die 15 jaar zijn voorbij gevlogen en hebben mooie herinneringen nagelaten, in al die jaren zijn al meer dan 1000 mensen via Etappe aan de slag gegaan, soms voor een korte opdracht, maar velen vonden via Etappe hun huidige vaste baan. Met ruim 100 bedrijven in het bestand is Etappe inmiddels een begrip in Utrecht en staat het bekend om een persoonlijke en prettige aanpak.
Op naar de volgende 15 jaar wat ons betreft…
De ‘Etappe manier’ van werken omvat vele facetten. Zo werken wij met veel betrokkenheid bij kandidaten. Wij kennen een intensief begeleidingstraject, waarin wij de kracht van de individu naar boven proberen te halen. Daarbij selecteren wij kandidaten op hun ervaring, opleiding en vooral ook op mentaliteit.
Aan de opdrachtgeverskant kennen wij ook betrokkenheid in de breedste zin van het woord. Wij verschaffen arbeidsgerichte informatie, die wij uiteraard met u willen delen. Daarnaast zijn wij meelevend en hebben wij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat in het verleden meerdere keren heeft geleid tot daadwerkelijk meewerken in het desbetreffende bedrijf.

Geen categorie