Hoe werkt het met de betaling van mijn salaris?

Als je als uitzendkracht via Etappe werkt, ontvang je wekelijks je salaris. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat de door jou gewerkte uren worden ingevuld op een urenbriefje, dat dit urenbriefje door jou en jouw werkgever wordt ondertekend, en dat het (per fax) naar ons kantoor wordt gestuurd. Soms hebben we met het bedrijf waar je werkt een andere afspraak gemaakt.

Als jouw urenbriefje vóór dinsdagavond door ons ontvangen is, zorgen wij er voor dat jouw netto salaris donderdag of vrijdag op jouw bankrekening staat. Ben je te laat met het inleveren van je urenbriefje, dat loop je het risico dat je een week langer op je geld moet wachten. Mocht je liever een keer per maand uitbetaald krijgen, dan kun je daar afspraken met ons over maken.

Download hier je urenstaat

NB De teksten op deze pagina’s hebben een voorlichtend karakter en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Je rechten staan in je arbeidsovereenkomst met Payper en in de actuele CAO voor Uitzendkrachten van de ABU. Onze verloning  en backoffice wordt verzorgd door Payper.

Je bent juridisch in dienst bij Payper, maar Etappe blijft de feitelijk werkgever waarmee de afspraken gemaakt worden.