Wat verdien ik als uitzendkracht?

Je salaris hangt in de eerste plaats af van je opleiding en werkervaring. Verder wordt er natuurlijk ook gekeken naar de functie en naar de beloningsregeling van het bedrijf waar je komt te werken.

Let op:
Alle bedragen die we noemen zijn bruto. Dat betekent dat wij er nog belastingen op moeten inhouden om af te dragen aan de Belastingdienst, waar je soms een deel van de ingehouden belasting kunt terugvragen. Aan de Belastingdienst moeten wij ook premies voor sociale verzekeringen betalen, maar die zie je niet terug op het loonstrookje dat jij van ons krijgt.
Als je dat prettig vindt kunnen wij tijdens ons kennismakingsgesprek uitrekenen hoeveel je netto ongeveer overhoudt van je salaris. De werkelijke bedragen kunnen iets afwijken, doordat wij een lager percentage belasting hoeven inhouden als je in een week een keer minder uren werkt.

Voordat je begint met werken krijg je altijd eerst een arbeidsovereenkomst waarin wij afspraken met jou maken over alles wat relevant is, en wat je verdient hoort daar natuurlijk bij.

NB De teksten op deze pagina’s hebben een voorlichtend karakter en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Je rechten staan in je arbeidsovereenkomst met Payper en in de actuele CAO voor Uitzendkrachten van de ABU. Onze verloning  en backoffice wordt verzorgd door Payper.

Je bent juridisch in dienst bij Payper, maar Etappe blijft de feitelijk werkgever waarmee de afspraken gemaakt worden.