Wij kunnen wel roepen dat we al je personele behoeften op maat kunnen invullen en dat we geweldig goed gecertificeerd zijn en je hoogstpersoonlijk zo goed als mogelijk willen helpen.
Maar….de kwaliteit van een uitzendbureau valt en staat bij de medewerkers die je via ons krijgt aangeboden en het gevoel wat je bij ons hebt als we samenwerken. Onze bestaande relaties en medewerkers zien wij als ambassadeurs van Etappe. Voor al deze mensen doen wij graag onze uiterste best en dat heeft geleid tot zeer tevreden klanten en medewerkers.

De ‘Etappe manier’ van werken omvat vele facetten. Zo werken wij met veel betrokkenheid bij kandidaten. Wij kennen een intensief begeleidingstraject, waarin wij de kracht van de individu naar boven proberen te halen. Daarbij selecteren wij kandidaten op hun ervaring, opleiding en vooral ook op mentaliteit.

Aan de opdrachtgeverskant kennen wij ook betrokkenheid in de breedste zin van het woord. Wij verschaffen arbeidsgerichte informatie, die wij uiteraard met u willen delen. Daarnaast zijn wij meelevend en hebben wij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat in het verleden meerdere keren heeft geleid tot daadwerkelijk meewerken in het desbetreffende bedrijf.

Wat doen we precies? Wij stellen ons graag even voor, klik hier voor onze activiteiten.

Wij werken samen met Anderz en zij verzorgen onze complete backoffice.