Etappe Uitzendbureau is in de omgeving van Utrecht al jaren een bekend uitzendbureau op het gebied van werving en selectie, detacheren, payrolling en nog veel meer. Vacatures voor grote organisaties worden door ons ingevuld. Van timmerlieden tot een accountmanager binnendienst, wij bieden diverse vacatures. Etappe Uitzendbureau is altijd op zoek naar nieuwe mensen die wij kunnen adviseren welke baan het beste past. Op zoek naar een uitzendbureau Utrecht, dan zoeken wij jou. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en kan je onze hulp hier goed bij gebruiken, neem dan contact met ons op! Wij stellen ons graag aan je voor!

Uitzendbureau Utrecht

Etappe Uitzendbureau beste uitzendbureau Utrecht

Op zoek naar een uitzendbureau Utrecht, dan ben je bij Etappe Uitzendbureau aan het juiste adres. Als uitzendbureau Utrecht hebben wij verschillende vacatures binnen het MKB. Etappe is een uitzendbureau met vaste gezichten. Al meer dan 10 jaar is er een hecht team dat in Utrecht aan de weg timmert. Wij beschikken over passie en veel deskundigheid en zullen altijd eerlijk zijn. Als jij een vacature ziet waarvan wij denken dat je niet een 100% match bent met de opdrachtgever, dan zullen we je dit eerlijk zeggen en dan kijken we samen naar een andere match.

Uitzendbureau Utrecht

In Midden Nederland hoeft u niet lang te zoeken naar een uitzendbureau. Verschillende bedrijven binnen het MKB hebben gekozen voor Etappe Uitzendbureau, vandaar dat wij diverse vacatures aan jou kunnen aanbieden. toe aan iets anders? Bekijk hieronder onze voordelen.

Voordelen
•    Werken op een persoonlijke manier;
•    Wij zitten vol passie, humor en deskundigheid die wij graag willen delen met jou;
•    Gevestigd in het centrum van Utrecht;
•    Gericht op het MKB
•    Richtlijnen volgens het NBBU-CAO voor uitzendkrachten

Bekijk vandaag nog onze website

Heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.