Op dit moment geen werk? Je huidige functie past niet meer bij je? Of toe aan een nieuwe werkgever? Kom dan naar Etappe uitzendbureau!  Al 15 jaar is er een hecht team dat in Utrecht aan de weg timmert en op zoek is naar jou. Wij werken op een zeer persoonlijke manier en kijken wat het beste past bij onze klanten.
Wij bezitten passie, humor en deskundigheid die wij graag met jou willen delen. Voor vacatures omgeving Utrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Van timmerman tot accountmanager, je kunt voor alle soorten functies bij ons terecht. Wij stellen ons graag aan je voor!

Vacatures omgeving Utrecht

Vacatures omgeving Utrecht

Voor vacatures omgeving Utrecht kun je terecht bij Etappe Uitzendbureau. Als uitzendbureau hebben wij verschillende vacatures binnen het MKB. Etappe is een uitzendbureau met vaste gezichten. Al meer dan 15 jaar is er een hecht team dat in Utrecht aan de weg timmert. Wij beschikken over passie en veel deskundigheid en zullen altijd eerlijk zijn. Als jij een vacature ziet waarvan wij denken dat je niet een 100% match bent met de opdrachtgever, dan zullen we je dit eerlijk zeggen en dan kijken we samen naar een andere match. Want deze match zal er zeker een keer zijn. Wij gaan voor jou op zoek om deze match zo snel mogelijk te vinden!

Uitzendbureau Utrecht

In Midden Nederland hoef je niet lang te zoeken naar een uitzendbureau. Verschillende bedrijven binnen het MKB hebben gekozen voor Etappe Uitzendbureau, vandaar dat wij diverse vacatures aan jou kunnen aanbieden. Toe aan iets anders? Bekijk hieronder onze voordelen.

Sneller een leuke nieuwe baan bij Etappe Uitzendbureau
•    Werken op een persoonlijke manier;
•    Wij zitten vol passie, humor en deskundigheid die wij graag willen delen met jou;
•    Gevestigd in het centrum van Utrecht;
•    Gericht op het MKB;
•    Richtlijnen volgens het NBBU-CAO voor uitzendkrachten.

Bekijk vandaag nog onze website

Heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.