Een werving en selectiebureau Utrecht is Etappe Uitzendbureau! Al jaren een bekend werving & selectie bureau binnen het MKB. Wij willen graag met u als organisatie kennismaken.  Onze bestaande relaties en medewerkers zien wij als ambassadeurs van Etappe. Voor al deze mensen doen wij graag onze uiterste best en dat heeft geleid tot zeer tevreden klanten en medewerkers.

Werving en selectiebureau Utrecht

Etappe Uitzendbureau beste werving en selectiebureau Utrecht

Wij hebben de afgelopen jaren ontzettend veel mensen mogen plaatsen bij onze klanten in de regio Utrecht en omstreken. En wij hopen dit nog jaren te kunnen doen. Met al onze leuke opdrachtgevers en onze uitzendkrachten zien wij constant een nieuwe uitdaging. Heeft u een vacature en bent u op zoek naar personeel, dat doen wij ons best voor de perfecte match voor uw organisatie!

Wij verzorgen binnen de werving en selectie diverse activiteiten:

  • kandidaat op maat pakket
  • no cure No Pay voorwaarden
  • scherpe tarieven
  • screening en assessment

Daarnaast is Etappe geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid en  NBBU lid.

Werving & selectie Utrecht

In Midden Nederland hoeft u niet lang te zoeken naar een werving & selectie bureau.
Wij doen voor al onze klanten ons best om het iedereen naar hun zin te maken. Kom snel een keer bij ons een verse koffie drinken om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Wij bieden diverse werkplekken met leuke functies.

Wat doen we precies? Klik hier voor onze activiteiten.

Bekijk vandaag nog onze website

Bent u benieuwd wat Etappe Uitzendbureau voor u kan betekenen? Dan kunt u via onderstaand contactformulier simpel en snel contact met ons opnemen. Wij nemen uw vraag in behandeling en komen zo snel mogelijk bij u terug.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.